sunnuntai 20. joulukuuta 2015

Unelmieni kylpyhuone ja kodinhoitohuone

Sekä kylpyhuone saunoineen että kodinhoitohuone ovat tulevassa kodissamme todella pienet. Kylpyhuoneessa saattaa pieneksi ongelmaksi muodostua tavaransäilytys. Kodinhoitohuoneessa säilytystilaa on enemmän, tosin sinne haluaisin sitten saada mahtumaan mm. höyryimurimme. Puolisoni tuskin suostuu kiinnittämään kovinkaan paljon hyllyjä ja muita kylpyhuoneiden seiniin, mutta ehkä saan muutamaan tarpeelliseen hänet suostuteltua.

Haluaisin yläkerran pieneen kylpyhuoneeseen ja saunaan spa-tunnelmaa. Saunaan on jo tulossa led-valot kattoon ja kylpyhuoneeseen sadevesisuihku. Kylpyhuoneen pienen koon takia, ja koska suihkusta ja saunasta astutaan ihan kylpyhuoneen ulko-oven eteen, hankkisin sinne mieluummin esim. bambumaton kuin kangasmaton.
Bambumatto kylpyhuoneeseen
Bambumattoja katsellessa osui silmiini myös sileistä, pyöreistä kivistä tehty matto. Sellainen olisi ihana suihkun alle, kunhan se ei ole järjettömän liukas.
Pikkukivistä tehty matto
Kylpyhuoneessa ei ole säilytystilaa oikein muualla kuin lavuaarin alla ja päällä olevissa kaapeissa. Ainoa vaihtoehto seinälle kiinnitettäville hyllyille olisi vessanpöntön päällä. Sen lisäksi voisi kylpyhuoneen oveen miettiä jonkinlaista hyllyä tai naulakkoa.
Seinähylly kylpyhuoneeseen
Korit kylpyhuoneen oveen
Pyyherekki kylpyhuoneen oveen
Lisää spa-tunnelmaa kylpyhuoneeseen saisi, kun kylpyhuoneen tavallisen kattolampun korvaisi SOLUlightin ihanalla Arctic Cloud -kattovalaisimella, mutta se tuskin on ensimmäinen hankintamme.
SOLUlight, Arctic Cloud
Vähemmän spa-tunnelmaa on alla olevassa saunan lämpömittarissa, mutta tuollainen on koiraperheeseen pakko saada:
Yorkshirenterrieri-saunamittari
Alakerran kodinhoitohuoneeseen tuskin saan kovinkaan paljon ylimääräistä mahtumaan, mutta haluaisin sinne ainakin katonrajaan kiinnitettävän ja tarvittaessa esiin vedettävän pyykinkuivaustelineen.
Vedä ja ripusta -kuivausteline
Firmamme pikkujouluissa kohtasin taas vanhan suosikkini, vieraskäyttöön tarkoitetun kylpyhuoneen tarvikekorin, ja mietin että pitäisikö sellainen kasata tuonne omaan kodinhoitohuoneeseenkin. Ei se kaikkein tarpeellisin ole, mutta kiva.
Kylpyhuoneen tarvikekori
En malttaisi odottaa muuttoa ja sitä, että pääsen toteuttamaan suunnitelmani käytännössä!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti